Betingelser for brug

Oprettet d. 29-08-2004 - opdateret d. 01-06-18

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og:

Com4you - Salg & merceropgaver
Kontor og administration
Nygårdsvej 2
4700 Næstved - DK
Tlf.: 52 17 35 10 (Administration og merceropgaver)
Tlf.: 30 25 33 10 (Butik, homeparty, erotisk legetøj)

Erotica v/ Com4you - Butik / Showroom
Salg og fremvisning erotisk legetøj
Indre Vordingborgvej 1
4700 Næstved - DK
Tlf.: 5217 3510
Åben mandag til fredag kl. 11.00 - 17.30 samt lørdag 11.00 - 14.00

CVR-nr. DK- 10 17 61 66

Telefontid
Hverdage 11.00 - 17.30
Lørdage 11.00 - 14.00
Mobil: 30 25 33 10
Søndag og helligdage lukket for telefonopkald.

Uden for telefontid, er du altid velkommen til, at indtale besked, sende en SMS eller benytte vores kontaktformular

Priser
Alle priser er angivet i Danske kroner (DKK) og incl. 25% moms.

Ordrebekræftelse
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail) med status på ordren.
Staus kan være
- Ordre modtaget
- Vare bestilt (Betyder at varen er bestilt hos vores leverandør)
- Ordre afventer betaling (Kun ved bankoverførelse)
- Ordre afsendt
- Ordre annulleret

Du vil ligeledes modtage besked pr. e-mail, hvis der skulle være problemer med leveringen af din ordre.

Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto.

Brug af dine data
Iht. EU data forordningslovgivning GDPR har vi sikre os at vores webhotel, samt betalingskort udbyder overholder loven. Dette har vi gjort ved at indgå en databehandleraftale med vores webhotel og betalingskort udbyder. Samt ved gennemgang af virk.dk side omhandlende pligter og dataansvar. https://startvaekst.virk.dk/privacykompasset/viden-og-regler/pligter-som-dataansvarlig

Vi bruger kun dine person data til udsendelse af din ordre og intet andet. Disse data slettes 2 uge efter at din ordre er afsendt mm du har valgt at oprette dig som bruger af vores online butik. Grunden til der først går to uge er i tilfælde af returnering eller reklamation, så skal vi kunne se din ordre.

Sikker betaling med kreditkort hos Com4you
For at du skal føle dig mest sikker når du handler hos os, har vi valgt en af Danmarks absolut bedste løsninger inden for håndtering af betalingskort.

QuickPay står for alle vores transaktioner og i samarbejde med bankerne og NETS har de udviklet nogle meget sikre betalingsmetoder.

Du kan betales med:
Dankort
Visa/Dankort
eDankort
Mastercard mm
Bankoverførelse til Danske Bank konto nr. 4905 4905314718

Fragt og forsendelse
Alle varer købt i online butikken sendes med Post Nord enten som pakke eller maxibrev. Fragt koster fra 59 kroner. Bemærk GRATIS fragt ved køb over 750,00 kr. incl. eventuelle rabat ordninger.

Diskretionøb
Alle forsendelser fra Com4you sendes i neutral emballage, uden reklamer eller andre kendetegn. De kan følge pakker ved hjælp af Post Nords Track and Trace service. Maxibreve spores ikke som udgangspunkt.

Returpolitik
Vi følger forbrugeraftalelovens bestemmelser for returnering af købte produkter/varer. Hvilket betyder at du har op til 14 dages returret fra den dag produktet/varen modtages.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen til Com4you i samme stand og mængde som du modtog den. Tilbagebetaling vil altid ske via bankoverførelse, derfor skal dette oplyses ved returnering, så vi kan overføre penge til din konto.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere bestillingen, men når varen er modtaget hos Com4you, refunderer vi dine penge incl. gebyr og fragtomkostninger ved købet.

Alle varer der returneres, skal være i original emballage, og skal kunne sælges som nye. Dvs. plastik/folie omkring varen må ikke være brudt. Varer må ikke returneres på efterkrav.

Reklamation politik
Risikoen for varer købt i online butikken (Com4you - Online butik) overgår til modtager som forbruger på leveringstidspunktet.

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter købt via online butikken, skal påberåbes i rimelig tid efter at fejlen er opdaget. Rimelig tid er defineret i loven som 2 måneder fra den dag fejlen opstår eller opdages.

Det en kundens pligt at angive og på forlangende, vise hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Hvis kunden opdager en fejl, skal der hurtigt rettes henvendelse til Com4you jf. ovenstående frister.

Erotiske hjælpemidler der har været brugt ombyttes ikke p.g.a hygiejniske årsager.

Kunden kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter varen er leveret.

Reklamation gælder ved fabrikationsfejl eller åbenlyse defekter. Almindeligt slid eller uhensigtsmæssig håndtering dækkes ikke.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Com4you har stillet dig i udsigt.

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER PRISFEJL, TASTEFEJL, UDSOLGTE VARER MV. COM4YOU FORBEHOLDER SIG RET TIL AT ÆNDRE OG OPDATERE DE REGLER OG BETINGELSER, DER GÆLDER FOR DENNE WEBSITE. DET ER DERFOR VIGTIGT, AT DU LØBENDE HOLDER DIG ORIENTERET OM DER ER SKET ÆNDRINGER.

COM4YOU FORBEHOLDER SIG RETTEN TIL AT ANNULLERER ORDREN SÅFREMT DER ER TALE OM PRISFEJL DER KAN VÆRE TIL BYRDE FOR DEN ENE PART. HERUNDER OGSÅ KUNDEN VED FOR MEGET BETALT FOR EN VARER DER ER PRISMÆRKET FORKERT. VED UDSOLGTE VARER VIL COM4YOU GØRE OPMÆRKSOM PÅ DETTE VIA E-MAIL. DERFOR SKAL AKTIV EMAIL BENYTTES VED ORDREBESTILLING.

ANSVARET FOR AFHENTNING AF PAKKEN ER KUNDENS OG IKKE COM4YOU ELLER POST NORD. SENDES PAKKEN RETUR TIL COM4YOU FORDI DEN IKKE ER AFHENTET INDEN FRISTEN HOS POST NORD SKAL DER BETALES FRAGT FOR GENSENDELSE. HENTES PAKKEN IKKE BETALES FRAGTEN IKKE TILBAGE.


Anmeldelser, anbefalinger
Besøgende må tilføje anmeldelser, kommentarer, sende forslag, ideer og anden information, så længe indholdet ikke er ulovligt efter gældende Dansk lov

Com4you online butik kan ikke holdes ansvarlig og påtager sig intet ansvar for materiale (Anmeldelser, anbefalinger) indsendt eller videregivet af dig eller 3. person.

Com4you online butik har ret, men ikke forpligtigelse til, at overvåge, rette eller fjerne enhver aktivitet eller indhold.

Oprettelse som bruger
Når du opretter dig som bruger, bekræftiger du samtidig at du har læst disse handelsbetingelser.


Tilbud

Alle tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort