Sexlegetøj anbefalet til anal

Vores udvalgte samling af anal sexlegetøj og hygiejne produkter, til dejlig fræk og sikker analsex.

Anal sexlegetøj til nydelsesfulde anale sexlege. Anal sex kan være en dejlig oplevelse, hvis du gør det rigtigt. God hygiejne før og efter anal sex med brug af hygiejne spray, intim vask og de rette glidecremer, giver hurtigt dit sexliv en helt ny dimension. Anal sex har været en del af sexlivet i årtusinder, og med vores anale sexlegetøj, ligger der mange frække sexoplevelser foran dig.

Underkategorier

 • Anal sexlegetøj uden vibrator

  Vores udvalgte samling af anal sexlegetøj uden vibrator

  Her finder du vores samling af spændende analsexlegetøj uden vibrator. En vibrator er en lille motor, der skaber vibrationer i sexlegetøjet. Man deler typisk sexlegetøj op i to hovedkategorier: Massageapparater med motor og dildoer uden motor. Hos os finder du dildoer formet som buttplug, analstave (ofte med kugler), og andet anal sexlegetøj, der er nemt at have med at gøre.

 • Anal sexlegetøj med vibrator

  Vores samling af spændende anal sexlegetøj med vibrator.

  Her finder du vores samling af spændende anal sexlegetøj med vibrator. En vibrator er en lille motor der sidder inde i sexlegetøjet. Du kan tænde og slukke for din vibrator, som du har lyst, og ofte skrue op og ned for motorens intensitet. Efter brug, skal du altid rengøre dit sexlegetøj og fjerne batteriet: Så kan både sexlegetøj og batteri holde længe. Hos os finder du buttplugs, dildoer og andet sexlegetøj med motorer, der kan vibrere dig, hvor du lyster - blidt og dejligt - hårdt og intenst.

 • Analsæt, analpumper og dusche

  Vores samling af frække spændende analsæt m.m.

  Vores frække sexlegetøjssæt til analsex, giver dig en god og billig mulighed, for at prøve forskellige designs af, og finder netop det stykke sexlegetøj, som du befinder dig bedst med. Når det drejer sig om sexlegetøj, er der rigtigt mange muligheder, og sexlegetøj til anal sex, lader ikke megen fantasi tilbage. Vores analsæt har ofte meget forskellige varianter, som for eksempel buttplugs, analvibrator, den almindelige dildo, analstaven, analkugler, og meget mere med det.
  Det er også her du finder analpumper og bruser til intim anal rengøring.


Tilbud

Alle tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort