Sexlegetøj anbefalet til kvinden

Vores udvalgte samling af sexlegetøj, som vi anbefaler til kvinden eget ornani-liv.

Kvinderne har deres helt eget sexliv, som kan være fyldt med fantastiske orgasmer. Her har vi udvalgt de kategorier, hvor der primært er sexlegetøj, som er til gavn for kvinden og hendes sexliv.

Underkategorier

 • Dildoer

  Vores udvalge samling af dildoer til anderledes og sjove sexlege.

  Her finder du vores udvalg af dildoer, alle uden vibration. Du kan finde alt fra en kæmpe mobbedreng til en lille en der lige passer i hånden.

 • Elskovskugler

  Vores samling af elskovskugler til traening og dejlig leg.

  Elskovskugler kaldes også for massagekugler. Man bruger dem til træning af bækkenbunden og opstramning af dit underlivsmuskulatur. Eller til dejlig leg.

 • G-punkt vibratorer

  Vores samling af udvalgte G-punkt vibratorer netop udformet til stimulering af kvindens g-punkt.

  Kvinders g-punkt findet et par cm oppe i skeden og kan give mange et helt utrolig og unik orgasme. Måske du skule finde dit?

 • Klitoris Vibratorer

  Vores udvalgte samling af klitoris vibratorer.

  Her finder du alle vores vibrerende klitorisvibratorer, som kan hjælpe dig på vej til utrolige orgasmer. En Klitorisvibrator er en lille vibrator, som primært er designet til udvendigt brug. Kan med stor fordel også bruges på dine erogene zoner.

 • Vibratorer / massageapparat

  Vores samling af udvalgte dildoer med vibration og andre vibrerende sexting.

  I denne kategori kan du finde alt i vores vibrerende og pulserende sexlegetøj. Alt fra den velkendte Icebreaker til en lille diskret en, som passer i tasken.

 • Vibrerende Æg

  Vores samling af vibrerende æg til kvinden.

  Et vibrerende æg, er en lille oval vibrator med ledning. Kan giver utrolig kraftige vibrationer og har gerne flere forskellige vibrationshastigheder. Et vibrerende æg et til udvendig brug og kan bruges over hele kroppen. Prøv at stimulere dine erogene zoner eller din klitoris.


Tilbud

Alle tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort